9.6 C
Brăila
luni, martie 27, 2023
AcasăFără categorieVIDEO / Ziarist de la Infobraila, batut in sediul PNL

VIDEO / Ziarist de la Infobraila, batut in sediul PNL

Situatie fara precedent in politica braileana. Deranjati de intrebarile ziaristilor de la Infobraila, membrii camarilei deputatului Alexandru Popa au agresat fizic un jurnalist de la ziarul Infobraila. Dupa ce, in mai multe randuri, deputatul Popa s-a aratat deranjat de intrebarile privind sinecurile pe care le ofera apropiatilor sai, unul dintre acestia, fostul consilier Nechita Ovidiu, afacerist cunoscut in Braila, inclusiv cu vanzarea cu masti de protectie pentru copii, l-a injurat pe un jurbalist de la Infobraila, Catalin Iordache. Atunci cand i s-a cerut socoteala pentru comportamentul suburban, Nechita l-a lovit pe Iordache, moment in care au intervenit mai multi ziaristi si un membru PNL pentru a-l potoli.

La fata locului a sosit si Politia, sesizata prin intermediul telefonului de urgenta 112, care a intocmit proces verbal pentru cele intamplate, l-au cautat in sediu pe Nechita, care a fost sfatuit sa plece de urgenta de la fata locului de catre deputatul Alexandru Popa, dar nu au reusit sa-l gaseasca, insa l-au identificat ca agresor. Ziarul Infobraila si jurnalistul Catalin Iordache se vor constitui parte vatamata, jurnalistul semnand actele premergatoare plangerii penale pentru lovire si alte violente.

In urma loviturilor primite, jurnalistul Catalin Iordache nu se afla intr-o stare buna. “Nu este in regula ce se intampla. Am o ameteala usoara, dar constanta. In plus, ma doare foarte rau maxilarul.  Sper sa nu fie ceva grav, Dupa 30 de ani de meserie, nu te sperii de o injuratura, dar sa fii lovit brutal peste fata, intr-o conferinta de presa, nu arata altceva decat ca intre PNL si Belarus, in privinta comportamentului fata de jurnalisti, exista doar semnul egal. Stie ca mama mea este bolnava si m-a injurat intr-un mod indescriptibil fata de ea. Cand i-am spus ca noi filamam si ambiental, aluat foc. A negat si si mi-a zis ca el este in stare sa se jure ca nu a spus. I-am spus sa o faca, dar am primit lovituri peste fata”, a spus Iordache.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente