16.8 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăEvenimentVV – comunicat laxativ și antidepresiv în același timp

VV – comunicat laxativ și antidepresiv în același timp

Ultimul comunicat de presă al lui Vasile Varga va revoluționa medicina, pentru că textul cu pricina este și laxativ și antidepresiv, laolaltă: te caci pe tine de râs citindu-l! Mai jos, sunt câteva părți din gândurile din ce în ce mai puțin celebrului ”nea Vasile”, care trece, prin text, de la nedumerire, laude de sine, regret, manipulare, neputință, furie la autoîncurajare.

”Aflu din presă, ”pe surse”, la ceas de seară, că s-a cerut excluderea mea din PNL” – Pe bune?! Nea Vasile, matale care le știi pe toate ”care este” și care va fi să fie ai fost luat prin surprindere, chiar să-ți fi dat Canciu ”neveu”, perversa de pe Tg. Ocna? Zău, ai ajuns rău dacă te face unul ca ăsta.

”Nu se menționează motive, care, se pare, nici nu contează. Important este să se scape de unul dintre cei mai vechi liberali brăileni” – De ce umbli, bre, cu fofârlica? A zis Canciu că te-a borât la infanterie că ai dat statul în judecată, pe motiv de ”e foame de bani” din pensie speciala de fost parlamentar.

”Nu se mai pune la socoteală nimic. Nici anii în care am construit, alături de alți colegi, filiale partidului în teritoriu, nici timpul petrecut în discuțiile cu oamenii, nici demersurile pe care le-am făcut, în calitate de consilier local, de parlamentar, de om politic implicat, pentru a rezolva problemele semnalate, deloc puține” – Ba se pune, nea Vasile, se pune. Este că este nașpa să ai dreptate și să nu ți se dea? Vezi, așa pățesc brăilenii de zeci de ani de zile, iar acum știi cum trăiesc oamenii de rând!

”Munca de peste 30 de ani este ștearsă cu buretele de niște personaje care nu pot spune prea multe despre cum s-au strecurat în viață. Cei care cer astăzi excluderea mea nu au habar de ce înseamnă să clădești când ești în opoziție, cât este de dificil să susții idei liberale, oameni tineri, în vremuri potrivnice” – Care opoziție, nea Vasile, aia pe care o făceai când erai asociat prin interpuși în firma lui Gheorghe Bunea Stancu, boss-ul PSD?

”Ca o amară concluzie: rămân cu regretul că, poate, nu am promovat în funcții publice cei mai potriviți oameni. Este o greșeală pe care mi-o asum, dar pe care promit că o voi repara. Oricum, nimeni nu-mi poate reproșa că nu am susținut oamenii tineri, unii lipsiți de orice experiență politică, dar în care am crezut. Pentru că, dincolo de lupte politice, de orgolii și ambiții, rămân principiile. Acele principii de care mulți se dezic astăzi” – Dacă principiile pe care te ghidezi sunt de tipul ”susțin tineri proști, dar proștii mei în care cred”, să știi că nu-s cine știe ce principiile astea ale matale!

”Înțeleg că jocul politic și alegerile interne care urmează în PNL au încins spiritele. Cred, însă, că bătălia ar trebui să fie una a proiectelor, a ușilor deschise, a principiilor și, în niciun caz, una în care să sacrifici vechi membri de partid, doar pentru că te temi că au un cuvânt de spus. Domnilor, nu abdic! Sunt Vasile Varga, vechi liberal” – Nea Vasile, ești membru vechi al PNL, ai o meserie liberală, dar ce fel de liberal ești – opozant PSD, adică – ți-am explicat mai sus și aș mai putea să-ți dau exemple.

”Prin activitatea mea profesională și prin tot ceea ce am făcut, în PNL Brăila și în viața publică, rămân un adept al principiilor liberale! Și nimeni nu îmi poate fura nici trecutul, și nici convingerile în PNL Brăila!” – Da, nea Vasile, trecutul nu ți-l poate lua nimeni, dar dacă te ajunge din urmă?

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente