Acasă Sport Italia, sinonim cu spectacolul total! Locatelli si Immobile asigura prezenta in optimi...

Italia, sinonim cu spectacolul total! Locatelli si Immobile asigura prezenta in optimi a nationalei lui Mancini! Aici ai tot ce s-a intamplat in Italia 3-0 Elvetia

Italia 3-0 Elvetia 

Min. 89: GOOOOOL ITALIA! Immobile suteaza puternic din afara careului si il invinge pe portarul care este prins pe picior gresit. 

Min. 75: Ocazie Italia! Contraatac superb al italienilor prin Immobile, care patrunde in careu din banda stanga si suteaza la coltul lung, dar balonul se duce pe langa poarta. 

Min. 73: Immobile primeste o diagonala superba de la Bonucci, patrunde in careu si suteaza, dar balonul se duce pe langa poarta. 

Min. 64: Ocazie Elvetia! Zuber patrunde in careu si incearca un sut la coltul stang, dar Donnarumma intervine bine. 

Min. 61: Shaqiri incearca un sut de la marginea careului, dar trimite pe langa poarta. 

Min. 52: GOOOOOL ITALIA! Locatelli primeste la marginea careului si suteaza puternic in stanga portarului, care se uita cum balonul intra in plasa. 

Min. 46: A inceput a doua repriza! 

PAUZA

Min. 26: GOOOOOL ITALIA! Locatelli combina superb cu Berardi si sprinteaza pana in careu, acolo unde inscrie cu un sut din sase metri. 

Min. 20: GOL ANULAT pentru Italia! Chiellini reuseste sa inscrie cu un sut din cinci metri, dupa ce a primit o centrare din corner, dar reusita sa a fost anulata cu ajutorul VAR pe motiv de hent. 

Min. 6: Prima actiune periculoasa la poarta Elvetiei! Immobile inalta balonul peste aparatorii elvetieni pentru Insigne, dar portarul intercepteaza balonul. 

Min. 1: A inceput meciul! 

Echipele de start: 

Italia a deschis in mare stil Euro 2020. Elevii lui Roberto Mancini nu i-au dat nicio sansa Turciei si au castigat cu 3-0 primul meci din Grupa A. In a doua partida, Squadra Azzura va primi vizita Elvetiei pe Olimpico. Elevii lui Vladimir Petkovic au inregistrat o remiza in meciul cu Tara Galilor.

Prima intalnire dintre cele doua echipe nationale dateaza din 1911, iar cele 58 de meciuri au avut parte de 178 de goluri. Italia s-a impus de 28 de ori, 22 de jocuri s-au terminat la egalitate, in timp ce Elvetia a reusit sa invinga doar de 8 ori, ultima oara in 1993.

Baietii lui Mancini conduc Grupa A dupa prima runda, cu 3 puncte, urmati de Elvetia si Tara Galilor, ambele cu 1 punct. Tucia ocupa ultima pozitie, cu 0 puncte si un golaveraj de -3.

Exit mobile version