18.9 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăEveniment"Omor la PSD" este strategia noii conduceri a PNL Braila, care crede...

“Omor la PSD” este strategia noii conduceri a PNL Braila, care crede ca Dumnezeu ne-a facut pe toti liberali

La un salon de nunti din Braila au avut loc alegerile pentru sefia organizatiei municipale a PNL Braila, la care au participat aproximativ 300 de membri inscrisi in partid si cu cotizatia la zi. Chiar daca rezultatul alegerilor era dianinte cunoscut pentru organizatori, in urma scrutinului a fost ales presedinte “la municipiu” Catalin Canciu, inspectorul scolar general recent dat afara din functie de Ministrul Educatiei.

La alegeri, membrii PNL s-au intrecut in discursuri care mai de care mai belicoase avand ca factor comun PSD, partid care, zic noii alesi in functie, are numeroase “cartite” in randul PNL Braila.

Primul derapaj i-a apartinut unui parlamentar liberal, care i-a indemnat pe liberalii braileni sa adopte tactica “omorului” in lupta cu PSD.“Vin dintr-o organizatie care a demonstrat ca se poate: PNL Vrancea! PSD a fost invins in Vrancea. Strategia PNL Vrancea a fost una simpla, dragi braileni, si sunt convins ca asta se va intampla si la dumneavoastra: Omor la PSD! Alta solutie nu exista!”, a declarat deputatul PNL Ionel Danca, invitat de Ludovic Orban sa-i tina isonul la alegerile de la Braila.

Pe “turnanta” i-a urmat Catalin Canciu, care dupa ce si-a exprimat adeziunea fata de cele spuse de antevorbitorul sau Danca, a debitat: “Dumnezeu pe toti ne-a facut liberali! Principii ca dreptul la viata, dreptul la proprietate sunt principii liberale, dar, din pacate, multi sau o parte dintre noi renunta la ele. Liberal inseamna sa crezi in individ, in puterea lui, in meritocratie si, totodata, sa crezi in puterea echipei”.

Componenta noului Birou Politic Local al organizatiei Municipale PNL Braila este urmatoarea: presedinte: Catalin canciu, prim-vicepresedinti Ionel Alexandru, Sorin Ionita. Vicepresedinti: Alexandru Basno, Marius-George Sandu, Laurentiu Coman, Mihai Pascale, Cici Mihaela Bolovan, Carmen-Manuela Ionescu, Dan Florentin Moșescu, Florin Gheorghita. Mircea Florian Draghici a fost ales pentru functia de trezorier. In plus BPL PNL Braila are si 15 membri: Mircea Bogatu, Gheorghe Bertescu, Magdalena Mocanita, Georgeta Coman, Eugen Claudiu Chiru, Cristinel Marius Marin, Severin Galatanu, Nelu Gheorghe, Sana Stefan, Radu Biban, Stefanut Radu, Petrica Costel Popa, Alexandra Vasile, Alexandru Drogeanu si Georgiana Mihaela Dediu.

  • Fotografia este un pamflet si trebuie tratata ca atare.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente