22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăPublicitateAnunt Public

Anunt Public

POETASU CONSTANTIN VASILE reprezentant SC ANAVASPECO SRL anunta publicul interest asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Amplasare rezervor pentru distributie carburant GPL”, propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Ulmu, sat Ulmu, Str. General Poetas nr. 27.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agnetiei pentru Protectia Mediului Braila din municipiul Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari / Acordul de mediu / Drafturi acte reglementare.

Publicul interest poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente