18.6 C
Brăila
vineri, martie 24, 2023
AcasăEvenimentRezultate Evaluare Nationala. Copilul DE ZECE al Brailei vine de la Colegiul...

Rezultate Evaluare Nationala. Copilul DE ZECE al Brailei vine de la Colegiul N. Balcescu

Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2021 s-au afisat, in aceasta dimineata, pe evaluare.edu.ro

Pentru a-si afla nota, fiecare elev trebuie sa introduca codul primit de la scoala. Rezultatele la Evaluarea Nationala din judetul Braila pot fi consultate AICI.

Din cei aproape 2.280 de absolventi de clasa a VIII-a, un singur elev a reusit sa obtina nota 10 la ambele probe. Este vorba despre un elev al Colegiului National “Nicolae Balcescu”.

Tabelul afisat pe site-ul Ministerului Educatiei contine „codul candidatului”, „scoala de provenienta”,„nota”, nota de la „contestatie” si „nota finala”. La final este „media la Evaluarea Nationala”.

In articol puteti consulta listele cu notele si mediile obtinute de absolventii clasei a VIII-a inainte de contestatii. Acestea sunt notele initiale de la examen, care intra in calculul mediei de admitere la liceu, daca nu sunt modificate dupa procedura de contestatii.

Cum se depun contestatii

Contestatiile pot fi depuse in zilele de 29 iunie (in intervalul orar 16.00 – 19.00) si 30 iunie (in intervalul orar 8.00 – 12.00). Acestea pot fi transmise si prin mijloace electronice.

Candidatii care depun/transmit contestatiile prin mijloace electronice completeaza, semneaza si depun/transmit tot prin mijloace electronice si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Pentru candidatii minori, documentele sunt semnate si de catre parintii/reprezentantii legali ai acestora.

Vezi AICI model cerere tip – contestatie.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente