21.5 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăEvenimentItalianul care a violat o fetita de 10 ani, condamnat la 11...

Italianul care a violat o fetita de 10 ani, condamnat la 11 ani de inchisoare / Mama victimei, cea care a fortat-o sa intretina relatii, 14 ani

Femeia din Braila care și-a indemnat fetita sa se lase exploatata sexual de un italian de 75 de ani a fost condamnata la 14 ani și 4 luni de inchisoare. Pedofilul a primit o pedeapsa de 11 ani dupa gratii. Agresiunea asupra minorei a inceput pe cand ea avea numai 7 ani, iar mama victimei, Fanuta B., a fost complicea lui Pietro Conte. Decizia data de Judecatoria Braila la 24 iunie nu este definitiva.

Agresiunea asupra minorei a fost coordonata chiar de mama care, potrivit procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, „i-a propus, a indemnat-o și a determinat-o pe minora sa fie exploatata sexual de catre inculpat, activitate ce a fost intregita chiar de aratarea și indicarea modului in care sa intretina raporturi și actele sexuale”, se precizeaza in rechizitoriu. Femeia de 38 de ani ar fi determinat-o pe copila sa intretina raporturi si acte sexuale orale cu inculpatul C.P., spunand ca au nevoie de bani.

Copila a fost supusa abuzurilor timp de trei ani de zile, de la varsta de 7 ani, atat in casa in care locuia alaturi de mama ei, dar și la locuinta barbatului de 75 de ani, care se mutase din sudul Italiei, la Braila.

11 ani pentru italianul pedofil

Joi, 24 iunie 2021, Judecatoria Braila l-a condamnat pe agresor la 11 ani de inchisoare. Fanuta B. a primit 12 ani și 4 luni de ani inchisoare, la care s-au adaugat alti 2 ani, dintr-o pedeapsa primita cu suspendare in 2017. Atunci, ea a incercat sa intre cu un pistol cu aer comprimat ascuns in geanta, in Centrul  de  Retinere  și  Arest  Preventiv Braila, unde era inchis iubitul ei de atunci. Decizia Judecatoriei Braila de joi nu este definitiva, iar Conte a atacat-o deja, cu apel. 

Violatorul și femeia au fost retinuti in luna decembrie a anului trecut, dupa ce politia din Braila a primit un denunt anonim despre acest caz.

Barbatul a fost acuzat de viol in forma continuata și de corupere sexuala a minorilor in forma continuata, iar mama de complicitate la savarsirea infractiunilor de viol si la corupere sexuala a minorilor, dar și de rele tratamente aplicate minorului.

Decizia nu este definitiv, iar pedofilul a atacat-o deja, cu apel.

Batjocura fetitei era filmata, iar in schimbul supunerii aceasta primea bani si dulciuri

In perioada toamna anului 2018 – decembrie 2020, la diferite intervale de timp, in doua imobile de pe raza municipiului Braila, inculpatulul a intretinut acte sexuale cu o minora, in varsta de 10 ani in prezent, profitand de imposibilitatea acesteia de a-si exprima vointa, precum si de starea de constrangere morala in care se afla din cauza autoritatii exercitate de celalalt inculpat, mama victimei. Aceasta din urma, arata procurorul de caz, in schimbul promisiunii si oferirii de dulciuri si sume de bani modice primite de la inculpat, a determinat-o si a incurajat-o pe minora sa suporte si sa intretina acte sexuale cu inculpatul.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente