10.2 C
Brăila
duminică, aprilie 2, 2023
AcasăSOCIALLa DIGI, ce-i al tau e pus deoparte: 6 luni la jumatate...

La DIGI, ce-i al tau e pus deoparte: 6 luni la jumatate de pret

In vara aceasta, DIGI da startul celor mai avantajoase reduceri de sezon si ii intampina pe clienti cu beneficii, daca aleg serviciile de comunicatii electronice fixe si mobile DIGI. Oferta 6 luni la jumatate se adreseaza atat clientilor actuali care se aboneaza la servicii noi, cat si clientilor care decid in pentru prima data sa vina in reteaua care pune la dispozitie cele mai bune abonamente de telecomunicatii, la cele mai convenabile preturi.

De marti, 29 iunie, si pana duminica, 4 iulie, clientii care aleg sa contracteze un serviciu nou (internet fix, televiziune prin cablu sau satelit, respectiv abonament de telefonie mobila) beneficiaza de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales. Campania este disponibila exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro si pe aplicatia mobila DIGI Romania.

Toti clientii care doresc sa beneficieze de aceasta oferta au la dispozitie site-ul DIGI.ro, unde pot opta pentru serviciile alese direct din pagina principala, unde este vizibila aceasta promotie. Ca intotdeauna, abonarea este disponibila complet online si doar cu cateva click-uri isi pot programa inclusiv instalarea. Indiferent ce servicii alege sa contracteze un client, pretul acestora va fi redus direct pe factura in primele 6 luni cu 50%.

Campania este valabila in saptamana 29 iunie – 4 iulie 2021 si este disponibila exclusiv online pentru contractele incheiate pe o perioada de 24 luni. Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul DIGI.ro si prin intermediul aplicatiei mobile DIGIRomania.

DIGI este cel mai important operator convergent de telecomunicatii din Romania, cu peste 13,1 milioane de servicii vandute catre clientii de pe principala sa piata, la 31 martie 2021, potrivit rezultatelor financiare anuntate de compania-mama Digi Communications NV, la finalul primului trimestru al anului. Prin investitii constante in tehnologie, inovatie si continuturi premium, DIGI s-a impus ca liderul pietei locale de televiziune prin cablu (61% cota de piata) si al segmentului de internet fix (59%), conform datelor comunicate de autoritatea de reglementare a telecomunicatiilor ANCOM. Pe segmentul de voce si date mobile, DIGI este al treilea operator dupa traficul realizat in 2020 si este liderul pietei de portabilitate. Reteaua de telefonie mobila a DIGI a atras prin portare 227.305 de numere de telefonie mobila, de la inceputul anului pana la 1 iunie 2021, si peste 2,6 milioane de numere de telefonie mobila, in cei aproape 13 ani de existenta ai serviciului de portabilitate.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente