18.9 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăPublicitateAnunt Public

Anunt Public

ASOFIEI MARICEL anunta publicul interest asupra luarii de catre Agentia pentru Protectia Mediului Braila a deciziei etapei de incadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului: proiectul  “Construire sala evenimente, piscina si imprejmuire”, propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Mircea Voda, satul Mircea Voda, Str. Brailei, nr. 7B, nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu necesita parcurgerea celorlalt etape ale procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila din municipiul Braila, B-dul Independentei, nr. 16, bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 09:00 – 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari / Acordul de mediu / Drafturi acte reglementare.

Publicul interest poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente