16.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăPublicitateAnunt Public

Anunt Public

ORIENT COMPANY SRL anunta publicul interest asupra deciziei APM Braila de incadrare a Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) “Schimbare de destinatie din constructie industriala si edilitara P+1E+M, in imobil cu functiuni mixte P+1E+M (spatiu alimentatie publica si spatiu commercial la parter, spatii de cazare la etaj si mansarda), recompartimentare interioara, modificare accese, modelare fatade si construire scara exterioara metalica”, amplasament in judetul Braila, mun. Braila, Str. Soseaua Ramnicul Sarat nr. 75 Lot: 1 planul nu necesita realizare evaluarii de mediu si se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Braila – mun. Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 09:00 – 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, sectiunea Reglementari / Avizul de mediu/ Drafturi acte de reglementare.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul APM Braila, intre orele 09:00 – 13:00, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.”

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente