16.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăAdministratieSensul unic din zona liceului Pedagogic a enervat la culme brailenii

Sensul unic din zona liceului Pedagogic a enervat la culme brailenii

In urmatoarele 30 de zile, Politia Locala Braila va efectua, zilnic, activitati de informare si prevenire in zona Scolii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” si a Colegiului National Pedagogic ”D. P. Perpessicius”, acolo unde, incepand cu data de 28.06.2021 a fost introdus sens unic de mers pe Aleea Invatatorilor, directia de mers dinspre Str. Scolilor catre Str. Pietatii.

Indicatoarele rutiere specifice au fost deja instalate si, timp de o luna, in zona vor actiona si politistii locali pentru a indruma cetatenii in acest sens, fara a fi insa aplicate si sanctiuni contraventionale.

In cursul zilei de ieri, in timp ce un echipaj din cadrul Biroului de Circulatie pe Drumurile Publice efectua astfel de activitati de indrumare si control in zona respectiva, un sofer care circula pe interzis pe tronsonul de drum mentionat anterior, in timpul actiunilor de indrumare, a avut un comportament si un limbaj neadecvat la adresa politistilor locali. Pentru aceste fapte, barbatul va fi sanctionat contraventional, conform legislatiei in vigoare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente