Acasă Eveniment FOTO De ce ajung unii pomi un adevarat pericol pentru braileni!? ...

FOTO De ce ajung unii pomi un adevarat pericol pentru braileni!? “Copacul sta sa cada pe masina mea si nimeni nu face nimic”

In timp ce multi pomi sunt tunsi sau de-a dreptul retezati de la radacina, cei care reprezinta un adevarat pericol pentru cetateni stau indoiti de la jumatate facand umbra pamantului degeaba.

Locatarii unui bloc de pe aleea Metalurgiei din municipiu traiesc cu groaza ca un salcam se va prabusi peste masinile parcate in apropiere.

In cazul de fata, cei care au incercat sa ceara ajutorul autoritatilor pentru inlaturarea unui astfel de copac au fost locatarii blocului 14 de aleea Metalurgiei. Ingrijorati de siguranta masinilor din parcare, oamenii au solicitat interventia unui echipaj SEROPLANT.

Am sunat ieri la Seroplant de 4 ori si nu a raspuns nimeni. Am sunat si la SUPAGL insa cei de acolo mi-au zis sa sun tot la SEROPLANT pentru ca au program pana la 16.30. Degeaba am insistat cu telefoanele, ca nu a raspuns nimeni. Daca bate un pic mai tare vantul, copacul cade pe masina. Copacul sta sa cada pe masina mea si nimeni nu face nimic. Astazi am sunat iar pe numarul afisat pe site-ul lor, insa nimic. O sa sun pana raspunde cineva”, ne-a transmis o braileanca care locuieste in zona.

Reamintim ca zilele trecute, in timpul vijeliilor, mai multe masini au fost avariate dupa ce copacii au cazut pe ele, provocand pagube uriase in buzunarele brailenilor.

Exit mobile version