22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăLocalGunoiul ne "apuca de nas"/ Ei afunda Braila in mizerie

Gunoiul ne “apuca de nas”/ Ei afunda Braila in mizerie

În perioada 02.07.2021 – 04.07.2021 polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila precum și normele de conduită socială.

Astfel, 6 persoane au fost surprinse consumând semințe de floarea soarelui și aruncând cojile pe jos în Parcul Monument și pe str. Hipodrom, fiind sancționate contravențional cu suma totală de 4.000 lei.

În aceeași perioadă, 2 bărbați, în vârstă de 44, respectiv 48 de ani, au fost surprinși în timp ce consumau alcool pe domeniul public, în locuri neamenajate în acest sens, aceștia fiind, de asemenea, sancționați contravențional cu suma totală de 200 lei.

De asemenea, alte două persoane au fost surprinse fumând în părculețul de joacă pentru copii situat pe Aleea Cocorilor. În cauză s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 150 lei.

Totodată, pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.000 de lei. Astfel, 2 persoane au fost depistate pe str. Plevna, aruncând sacoșe de plastic pline cu gunoi, pe stradă, o altă persoană a fost surprinsă pe str. Frumoasă făcând același lucru, iar alte două persoane pe str. Magaziilor și pe str. Franceză.

Femeia depistată aruncând diverse deșeuri pe str. Franceză a primit și o amendă în valoare de 500 lei, pentru refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității. Totodată, un brăilean în vârstă de 40 de ani a fost sancționat contravențional cu suma de 200 lei, după ce a fost surprins în timp ce își satisfăcea necesitățile fiziologice în stația de tramvai de pe str. Pietății.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente