27.3 C
Brăila
joi, august 11, 2022
AcasăEvenimentDeputatul Popa: "Vasile Cortez si Vasile Varga sunt pesedistii din PNL"

Deputatul Popa: “Vasile Cortez si Vasile Varga sunt pesedistii din PNL”

Asa cum a promis in momentul anuntarii candidaturii sale pentru sefia filialei judetene a Partidului National Liberal, deputatul Alexandru Popa a enumerat astazi care sunt, in opinia sa, pesedistii in PNL, in spinarea carora sunt puse esecurile alegerilor din ultimii ani.

Vasile Cortez a fost omul de casa al PSD-ului. Pentru mine, domnul Vasile Cortez este o mare dezamagire pentru ca si-a batut joc, nu de mine personal, ci de un intreg colectivul. A incurajat membrii nostri PNL de la Viziru sa sustina candidatul PSD. Sanctionea o vom discuta dupa alegerile interne“, a declarat Alexandru Popa in cadrul conferintei de presa sustinuta astazi.

Rugat fiind sa continue lista deschisa cu liberalul Cortez, deputatul Popa a declarat ca cel mai mare PSD-ist din partid este chiar Vasile Varga, unul dintre cei mai vechi liberali din politica braileana.

Stiti cu totii ca cel mai mare PSD-ist de la Braila nu a fost nici Tudose nici Rotaru. Cel mai mare PSD-ist de la Braila este Vasile Varga. Activitatea politica a dumnealui a aratat acest lucru. Toata activitatea lui este un exemplu“, a conchis sursa citata.

VIDEO DECLARATIA LUI POPA: “Cortez si Varga sunt pesedistii din PNL”

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente