26.4 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăEvenimentAlexandru Popa: “ Mi-as fi dorit sa fie competitie”

Alexandru Popa: “ Mi-as fi dorit sa fie competitie”

Catalin Boboc a anuntat astazi ca nu va participa la alegerile pentru sefia Filialei Judetene a PNL Braila, unde deja s-a inscris deputatul Alex Popa. In felul acesta , Boboc isi incheie lamentabil cariera politica in PNL Braila. Mai mult, neparticiparea sa confirma faptul ca Popa este sustinut covarsitor de membrii filialei.

Practic, putem spune ca Alex Popa este deja noul Presedinte al PNL Braila. “ Nu pot forta pe nimeni sa candideze, este alegerea fiecăruia. Mi-as fi dorit sa fie competitie, pentru ca nu ma feresc si nu imi este frica sa candidez in cadul filialei “ , a declarat , in exclusivitate pentru Infobraila, deputatul Alex Popa.

Precizam ca, la inceputul conferintei de presa a lui Catalin Boboc, a avut loc un schimb de replici cu membrii alesi ai proaspetei conducerii liberale a filialei municipale a PNL Braila.

Vezi aici imagini cu scandalul din PNL

Vezi aici declaratia lui Catalin Boboc

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. A presimtit domnul Boboc ca nu va avea nicio sansa in lupta politica cu domnul Popa? Felicitari, domnule Alexandru Popa! Succesul sa fie de partea dumneavoastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente