Acasă Editorial “Virginele” politicii brailene isi arata cearsaful

“Virginele” politicii brailene isi arata cearsaful

“Virginele” politicii brailene isi arata cearsaful patat doar de dragul deputatului Alex Popa. Danut Lungu si Catalin Canciu, alaturi de Bucalau isi striga in gura mare puritatea pastrata cu truda ani la rand. Ani in care, dupa cum zic acestia, au fost martori nedreptatilor facute de Vasile Varga si copiii de suflet ai acestuia.

Ipocrizia atinge cote uriase in momentul in care, tu ca liberal vechi vii acum si enumeri la cate  nedreptati ai fost martor in anii de dominatie sub mustata fostului parlamentar Varga. Ani in care erai liber sa pleci daca ceva nu iti convenea, ani in care liberalul din tine se putea manifesta in fel si fel de moduri, ca na, doar de aia sunteti liberali, sa spuneti ce ganditi. Presat de intrebarile ziaristilor aflati in sala la ultima conferita de presa, satui sa asculte “chinul” prin care au trecut cei sus mentionati atata amar de vreme, Danut Lungu a recunoscut ca a suportat totul din interes, un interes care pare mai degraba o legare de maini si de picioare, un interes mascat prin cuvintele “poti sa iei atitudine in interiorul partidului impotriva unui deputat?”

Acum Alex Popa, deputatul din Ciresu, este vazut ca lumina de la capatul tunelului. Asa zisa eliberare de sub jugul lui Varga poarta semnul familie Popa si este presarat cu interese, asa cum politica ne-a obisnuit de ani si ani. Interesul inchide guri, ingradeste libertati si baga bani in buzunare.

Acum ca Varga si Cortez sunt la pamant, multi viteji se arata, curajul ajungand pana la admirabila declaratie “Daca Varga conducea si acum partidul, eu imi dadeam demisia”, semnat Danut Lungu.

Acum, ca pozitia in partid nu mai este in pericol, curajul de a vorbi vine mai usor, aproape natural.

Exit mobile version