13.2 C
Brăila
luni, martie 27, 2023
AcasăLocalNecioplitii, in parcurile brailene / Seminte, flegme si gunoaie

Necioplitii, in parcurile brailene / Seminte, flegme si gunoaie

In perioada 10.07.2021 – 12.07.2021 politistii locali au aplicat mai multe sanctiuni contraventionale persoanelor surprinse incalcand prevederile in vigoare privind respectarea curateniei pe domeniul public al municipiului Braila precum si normele de conduita sociala. Astfel, 10 persoane au fost surprinse consumand seminte de floarea soarelui si aruncand cojile pe jos in Parcul Monument, pe B-dul Independentei, B-dul Dorobantilor si pe Aleea Mugurilor, fiind sanctionate contraventional cu suma totala de 8.000 lei.

In aceeasi perioada, 8 barbati au fost surprinsi in timp ce consumau alcool pe domeniul public, in locuri neamenajate in acest sens, acestia fiind sanctionati contraventional cu suma totala de 2.000 lei. De asemenea, un alt barbat a fost surprins fumand in parculetul de joaca pentru copii ”Mocheta”, fiind sanctionat contraventional cu suma de 100 lei.

Totodata, pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public, au fost aplicate 3 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 3.000 de lei. Astfel, 2 femei au fost depistate pe str. C. A. Rosetti / str. Belvedere aruncand gunoi langa punctul de colectare selectiva a deseurilor iar un barbat a fost surprins aruncand P.E.T.-uri si doze de bauturi energizante pe domeniul public, pe str. 1 Decembrie 1918.

Totodata, un brailean in varsta de 38 de ani a fost sanctionat contraventional cu suma de 1.305 lei, pentru conducerea unui atelaj hipo pe Soseaua Rm. Sarat, manevra interzisa de prevederile legale in vigoare pe raza municipiului Braila.

De asemenea, o tanara in varsta de 19 a fost sanctionata contraventional cu suma de 200 lei pentru tulburarea linistii locatarilor, prin strigate, larma si diverse zgomote, in zona unui bloc de pe Aleea Mugururilor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente