Acasă Eveniment VIDEO EXCLUSIV / BRAILA VIOLENTELOR IN STRADA! Bataie cu bate si sticle...

VIDEO EXCLUSIV / BRAILA VIOLENTELOR IN STRADA! Bataie cu bate si sticle sparte intr-un parc

Panica in orasul Insuratei. Localnicilor le este frica sa mai iasa pe strada dupa bataia de saptamana trecuta. Incaierarea s-a produs martea trecuta cand un grup de tineri inarmati cu bate s-au napustit pe un barbat, in parcul din localitate. In momentul in care a degenerat bataia, in parc mai erau si alte persoane care s-au panicat. Filmuletul ne-a fost trimis de catre un cetatean care ne-a declarat ca ii este frica sa mai iasa la plimbare, agresorii fiind toti in libertate.

La data de 07.07.2021, politistii au fost sesizati cu o plangere de catre un barbat de 44 de ani, din orașul Insuratei, cu privire la faptul ca in seara zilei de 06.07.2021, in jurul orei 22.00, in timp ce se afla in parcul din centrul orasului, a fost agresat de cinci tineri, cu varstele cuprinse intre 17 și 31 de ani, toti cu domiciliul in orasul Insuratei. In urma evenimentului nicio persoana nu a solicitat acordarea de ingrijiri medicale la fata locului.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovirea sau alte violente. Totodata, in urma verificarilor efectuate, politistii s-au sesizat din oficiu si au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de incaierare, in continuare fiind efectuate cercetari pentru stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt.

VEZI AICI VIDEO BATAIE CU BATE SI STICLE SPARTE INTR-UN PARC

Exit mobile version