Acasă POLITICA Perchezitii in Braila / Cuplu de infractori, specializat in spargeri de masini...

Perchezitii in Braila / Cuplu de infractori, specializat in spargeri de masini si golirea cardurilor

In cursul zilei de 13 iulie, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila- Biroul Investigatii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, au efectuat doua perchezitii domiciliare la imobilele a 2 persoane, un tanar, cu varsta de 18 ani si o tanara cu varsta de 22 de ani, ambii din municipiul Braila,  banuiti de comiterea mai multor infractiuni de  efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos si furt calificat.

In urma perchezitiilor efectuate, cele doua persoane au fost conduse la sediul politiei pentru audieri.

Din verificarile efectuate de politisti, s-a stabilit faptul ca in noaptea de 19.06.2021 si respectiv 24/25.06.2021 cei doi au sustras diverse bunuri din autoturisme, care erau parcate pe raza municipiului Braila, inclusiv carduri bancare, pe care ulterior le-au folosit pentru efectuarea de plati, in interesul personal.

In cursul aceleiasi zile, in urma probatoriului administrat de politisti, cele doua persoane  au fost retinute pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunilor de efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos si furt calificat, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Ieri, instanta a dispus fata de brailean masura arestarii preventive, pentru o perioada de 30 de zile, iar fata de tanara masura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Tanarul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Politistii continua cercetarile in cauza, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila.

Activitatile s-au desfasurat cu sprijinul politistilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Exit mobile version