Acasă Eveniment ULTIMA ORA! Fetita in varsta de trei ani este acasa, in siguranta!

ULTIMA ORA! Fetita in varsta de trei ani este acasa, in siguranta!

Politia a clarificat situatia aparută in mediul online, dupa publicarea unor imagini în care, o fetita, extrem de agitata, plangea si dadea din maini si din picioare in bratele unui barbat, intr-un autobuz, in municipiul Braila.

In urma verificarilor efectuate de catre politistii braileni a fost identificat minorul, o fetita in vârsta de 3 ani, care in prezent se afla la domiciliu, unde locuieste impreuna cu mama, bunica si matusa, in municipiul Braila si nu a fost victima niciunei infractiuni.

Atat mama fetitei, in varsta de 26 de ani, cat si matusa acesteia, le-au declarat politistilor ca este vorba despre o neintelegere si ca barbatul care apare in imaginile din spatiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora il cunoaste foarte bine.

De asemena acestea au precizat ca in cursul zilei de ieri s-au deplasat impreuna cu barbatul in cauza si cu fratiorul minorei in parculetul din zona Caporal Musat unde toti trei au supravegheat pe cei doi minori.

 Cand au vrut sa revina acasa, s-au grabit sa prinda un mijloc de transport in comun, femeile au luat baietelul, iar barbatul a luat in brate fetita. In statia de autobuz, in graba, s-ar fi urcat intr-un autobuz gresit, fapt pentru care fetita a inceput sa se agite, insa el a coborât cu ea la urmatoarea statie din Bariera Calarasilor, s-au reântâlnit si au mers acasa, unde fetita se afla si in prezent, in afara oricarui pericol”.

Exit mobile version