Acasฤƒ Publicitate Lemnul compozit de la BENCOMP โ€“ nu doar pentru terase si garduri...

Lemnul compozit de la BENCOMP โ€“ nu doar pentru terase si garduri ! Afla ce mai poti realiza din profilele WPC !

Foto โ€“ mobilier urban (jardiniere) realizat din profile WPC Bencomp

In ultima perioada folosirea ๐—น๐—ฒ๐—บ๐—ป๐˜‚๐—น๐˜‚๐—ถ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ผ๐˜‡๐—ถ๐˜, cunoscut si ca ๐—ช๐—ฃ๐—–, a cunoscut si in Romania o mare amploare. Asemanarea vizuala si tactila cu lemnul natural face din acest material unul cu foarte multe intrebuintari. De la ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช pentru ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ si ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ, ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข, ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ, ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ช๐˜ด๐˜ฐ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ, ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฆ dar si ๐˜จ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช sau ๐˜ง๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ญ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜ณ๐˜ช, lemnul compozit este ideal pentru amenajarile exterioare fiind mult mai durabil decat lemnul natural si avand nevoie de intretinere minima. Noi dorim insa sa supunem atentiei dvs. cateva aplicatii atipice ale lemnului compozit, care va vor ajuta sa gasiti solutia pe care o cautati de mult timp.

Foto โ€“ Jardiniere / gard executate din profile WPC Bencomp

De ce sa inlocuiesti lemnul natural cu profilele WPC produse de Bencomp?

Profilele WPC produse la Buzau beneficiazฤƒ de 5 ani garanศ›ie, cu posibilitate de extindere de pรขnฤƒ la 10 ani garanศ›ie (prin creศ™terea procentului de aditiv anti-UV).ย  รŽn funcศ›ie de respectarea instrucศ›iunilor de montaj, exploatare ศ™i รฎntreศ›inere, durata de viaศ›ฤƒ a profilelor BENCOMP din WPC este de pรขnฤƒ la 25 ani.

Profilele WPC produse de BENCOMP Buzau prezintฤƒ urmฤƒtoarele avantaje:

  1. rezistenศ›ฤƒ crescutฤƒ la umiditate;
  2. rezistenศ›ฤƒ crescutฤƒ la radiaศ›ii ultraviolete;
  3. rezistenศ›ฤƒ crescutฤƒ la mucegaiuri, insecte;
  4. rezistenta crescutฤƒ la variaศ›ii mari de temperatura (iarnฤƒ vs varฤƒ);
  5. uศ™urinศ›ฤƒ in montaj;
  6. costuri aproape zero de รฎntreศ›inere;
  7. nu necesitฤƒ vopsire sau lฤƒcuire;
  8. un produs ecologic, obศ›inut din deศ™euri de lemn si deศ™euri de HDPE (polietilena de รฎnaltฤƒ densitate);
  9. aspect asemฤƒnฤƒtor cu lemnul avรขnd durabilitate mai mare.
ย Foto โ€“ mobilier urban si pardoseala realizate din profile WPC Bencomp
Foto โ€“ placare grinzi orizontale si verticale cu profile WPC Bencomp
Foto โ€“ mobilier urban realizat din profile WPC Bencomp
Foto โ€“ casuta pentru catel realizata din profile WPC Bencomp

Speram ca fotografiile prezentate mai sus ti-au fost de folos si au reusit sa iti starneasca imaginatia. Daca vrei sa afli mai multe despre utilizarile lemnului compozit (WPC) intra pe site-ul nostruย www.wpcromania.roย si descopera cat de multe poti sa faci cu acest profil durabil, ecologic si versatil.

Ne poti contacta prinย formularul de contactย sau ne poti trimite e-mail, mesaj WhatsApp, datele de contact (adrese de e-mail si numerele de telefon mobil) ale tuturor consilierilor nostri de vanzari sunt tot in sectiunea โ€žContactโ€.

Foarte multe imagini cu lucrari ale clientilor nostri gasesti โ€“ tot pentru inspiratie โ€“ peย pagina noastra de Facebook.ย Daca iti place ce gasesti acolo, da-ne Like si Share!

Exit mobile version