21.9 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

Cruciani Impex SRL, anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de revizuire a Autorizatiei integrate de mediu nr. 11 din 29.11.2011, revizuita la data de 21.09.2017, emisa de Agentia pentru Protectia Mediului Braila pentru desfasurarea activitatii: “ Cresterea intensive a porcilor, cu o capacitate de peste: 2.000 de locuri pentru porci de productie (peste 30 kg) si 7500 de locuri pentru scroafe” (conform Anexei 1 din Legea nr. 278/2013 privind emisiile industrial – pct. 6.6 a si c), amplasament sat Dedulesti, comuna Mircea Voda, judetul Braila.

Documentatia poate fi consultata la adresa de email: office@apmbr.anpm.ro , iar observatiile, sugestiile, propunerile publicului se pot transmite prin posta la sediul A.P.M Braila din municipiul Braila, B-dul independentei, nr. 16, Bl. B5 sau electronic la adresa de email: office@apmbr.anpm.ro ,in temen de 30 de zile de la data afisarii prezentului anunt.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente