16.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

S.C ROVULCSPA DRIVE S.R.L, titular al Planului urbanistic zonal “Constructie spalatorie auto cu autoservire”, propus in judetul Braila, extravilan comuna Chiscani, tarla 107, parcela 687, anunta publicul interesat decizia Agentia pentru Protectia Mediului Braila de adoptare a planului mentionat fara aviz de mediu deoarece acesta nu se va supune evaluarii de mediu.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, din municipiul Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 09:00 -13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, sectiunea Reglementari / Avizul de mediu / Drafturi acte de reglementare.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, intre orele 09:00 – 13:00, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente