Acasă Local Apel disperat! Barbatul ranit grav intr-un accident pe Dunare are nevoie de...

Apel disperat! Barbatul ranit grav intr-un accident pe Dunare are nevoie de sange

Apel disperat la Braila! E nevoie urgenta de sange pentru PETRE DUMITRACHE, barbatul ranit grav intr-un accident petrecut pe Dunare, atunci cand doua barci s-au ciocnit in zona falezei de la Braila. In urma coliziunii, un barbat de 40 de ani, cel care conducea ambarcatiunea pescareasca, a fost ranit grav, fiind nevoie sa i se amputeze piciorul pentru a i se salva viata. Lupta acestuia pentru viata continua, de aceasta data avand nevoie urgenta de sange.

Familia si prietenii barbatului s-au mobilizat pe reteaua de socializare Facebook pentru a-l ajuta, organizand o campanie de donare de sange.

Bună! Fratele meu Dany Petre ,a fost implicat intr-un accident pe Dunare, i-a fost amputat piciorul, are nevoie de sange,grupa 01.Fac apel la toti prietenii, la totii oamenii, la brailenii noștri și nu numai, ajutati-l sa se intoarca la copiii și familia lui!!! Avem nevoie disperata de ajutorul d-stra!!! DUMNEZEU FACE MINUNI PRIN NOI, OAMENII!!! Cine doreste sa ne ajute cu donare de sange, va rog sa specificați: PETRE DUMITRACHE, internat la Terapie Intensiva, Spitalul Județean Braila! Se poate dona orice grupa de sange!!!” este mesajul familiei barbatului care are nevoie urgenta de sange.

Exit mobile version