15.7 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăPublicitateAnunt Public

Anunt Public

ASOFIEI MARICEL anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Construire Spalatorie Auto in Regim de Autoservire”, propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Mircea Voda, sat Mircea Voda, str. Brailei nr. 7B: proiectul propus nu se va supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila din municipiul Braila, B-dul Independentei , nr. 16, Bl. B5, de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari / Acordul de mediu / Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente