19.4 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăLocalCutremur, in aceasta dimineata, cu epicentrul la Braila, la doar 33 km...

Cutremur, in aceasta dimineata, cu epicentrul la Braila, la doar 33 km de Galati

Doua cutremure au avut loc in Romania in noaptea zilei de 28 iulie. Primul s-a produs la ora 23:19, iar cel de-al doilea in dimineata zilei, la ora 7:01. Conform datelor de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, primul seism a avut loc la ora 23:19 (ora locala a Romaniei), in Transilvania, judetul Covasna. A avut magnitudinea 2.6 si s-a produs la adancimea de 97 km. Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor: 72 km NE de Brasov, 74 km SV de Bacau, 122 km N de Ploiesti si 145 km NV de Galati.

Cel de-al doilea cutremur, s-a produs la ora 07:01:18 (ora locala a Romaniei) si a avut epicentrul la Braila. A fost un seism slab cu magnitudinea ml 2.6, dar a avut loc la suprafata, la adancimea de 13 km. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 14 km S de Braila, 33 km S de Galati, 117 km NV de Constanta.

De la inceputul acestei luni, in Romania s-au produs 13 cutremure cu magnitudini cuprinse intre 2,1 si 4,1 pe scara Richter.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente