15.1 C
Brăila
luni, octombrie 3, 2022
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

TUROSU PAUL-RAZVAN si IORDACHE ANA-MARIA anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Schimbare partiala de destinatie a constructiei C1 din locuinta in vopsitorie auto si amplasare cabina vopsitorie”, propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Cazasu, satul Cazasu, T33, P 139/2, lot 2/2/2: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deProiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, din municipiul Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 09:00 -13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, sectiunea Reglementari / Avizul de mediu / Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la poriectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente