19.5 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăAdministratieBraila / Proprietarii masinilor avariate de pomii cazuti isi pot lua gandul...

Braila / Proprietarii masinilor avariate de pomii cazuti isi pot lua gandul de la despagubiri din partea Primariei

Chinul soferilor care si-au gasit masinile distruse de copaci continua. Primarul Marian Dragomir a declarat ca Primaria nu plateaste despagubirile produse masinilor dupa vijelia de seara trecuta. Motivul invocat este faptul ca ceea ce s-a intamplat ieri, in Braila, a fost o CALAMITATE NATURALA.
Astfel, proprietarii de autoturisme care sunt avariate de obiecte aflate pe domeniul public sau în administrarea primariilor NU pot solicita bani autoritatilor locale brailene pentru reparații .
Solutia salvatoare pentru brailenii pagubiti ramane asigurarea CASCO, care insa este obtionala si nu toti proprietarii de masini au incheiat-o. Cei ce au o asigurare suplimentara CASCO și isi gasesc mașina avariata pe domeniul public, indiferent de cauza, rezolva situația relativ simplu. Ei se adreseaza asiguratorului la care are incheiata aceasta polița de asigurare.
Este o chestiune discutabila. Fiind vorba de o calamitate naturala, teoretic ar trebui sa avem toti asigurare CASCO. Este discutabil. Un copac nu se taie cand vrea primarul sau cineva, ci atunci cand se analizeaza de catre o comisie stabilita. Asa cum ati vazut in unele fotografii postate de mine ieri, pomi care pareau sanatosi pe dinafara aveau putregai foarte mare pe interior, iar lucrul acesta nu se poate determina la o prima examinare a copacilor. Stim cu totii ca atunci cand intervenim si taiem pomi, sunt foarte multi cetateni care arunca cu oua, cartofi de la geam. In momentul in care avem astfel de calamitati, alti cetateni, nemultumiti pe buna dreptate, daca era pomul taiat la timp nu aveam aceasta situatie“, a declarat primarul Dragmir in conferinta de presa sustinuta astazi.

Vezi AICI VIDEO Primarul Dragomir, despre despagubirile dupa furtuna

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente