Acasă Administratie FOTO+VIDEO Imaginile dezastrului dupa furtuna de aseara din Braila / Zeci de...

FOTO+VIDEO Imaginile dezastrului dupa furtuna de aseara din Braila / Zeci de copaci smulsi de vant si trantiti pe masini

Zeci de apeluri s-au inregistrat, miercuri seara, in Braila si Galati, dupa furtunile care s-au abatut asura oraselor. Oamenii au reclamat copaci cazuti pe maşini, pe carosabil sau pe cabluri, dar şi inundarea unor strazi. Furtuna a lasat in urma acoperisuri distruse si mașini avariate

In Braila furtuna violenta a durat 10-15 minute timp in care a cazut grindina, iar vantul a suflat cu foarte mare putere.

Potrivit ISU Braila, sunt cel putin 23 de copaci cazuti: 9 pe autoturisme, 11 pe carosabil, 3 pe garduri si cladiri.

Atat aseara cat si in cursul zilei de astazi se intervine, impreuna cu Seroplant si Electrica in mai multe zone pentru degajarea copacilor de pe carosabil. 

Primarul Marian Dragomir a anuntat, prin intermediul retelelor de socializare, ca echipele Primariei sunt pe teren pentru a indeparta arborii cazuti, cerandu-le brailenilor sa transmita locatiile unde s-au intamplat astfel de situatii. 

Și in satul Lacu-Sarat a fost inregistrat un copac cazut, care a rupt mai multe cabluri, lasand in bezna doua strazi. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita.

Vezi aici VIDEO cu PAGUBELE FURTUNII DE ASEARA DIN BRAILA

Exit mobile version