18.3 C
Brăila
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăAdministratieStrada Grivita, intre procese, asfalt "involburat", masini botite si multi bani “tasati”

Strada Grivita, intre procese, asfalt “involburat”, masini botite si multi bani “tasati”

Strada Grivita, cosmarul soferilor, cea cu “valurile Dunarii” in acord de tonuri muzicale, de la tonuri grave direct la cele inalte.

Cu trecerea timpului, damburile si gropile din asfalt s-au adancit atat de tare incat cu greu iesi cu masina “nebotita”.

Problemele de acolo s-au acutizat in ultimii doi ani, strada devenind un adevarat pericol pentru soferi. “Necunoscatorii” care trec cu viteza pe acolo se aleg, in cel mai bun caz, cu un mare gol in stomac, mai ceva ca intr-un carusel din Disneyland. Intr-un caz nefericit, dupa trecerea hopului neasteptat si nesemnalizat, poti pierde cu usurinta controlul volanului riscand sa intri in vreo masina parcata pe dreapta.

Dupa ani si ani de nervi pentru braileni, primarul Dragomir a garantat ca aceasta va intra in reparatii in septembrie. Banii pentru reparatii vor veni din garantia oferita de firma in cauza, iar acestea vor fi facute de alta societate care a castigat lucrarile de intretinere din municipiul Braila.

Vom avea un litigiu cu banca care refuza sa elibereze garantia de buna executie catre Primarie pentru a face lucrarile. In ultimii doi ani s-a accentuat foarte mult tasarea. Pentru ca societatea respectiva a intrat in faliment si nu am putut sa accesam garantia, ne-am adresat catre banca. Noi vom deschide un proces in instanta astfel incat sa obligam banca respectiva sa ne elibereze garantia de buna executie la strada Grivita, astfel incat, cu acei bani sa efectuam reparatii pe tronsoanele unde exista strada tasata, cu societatea care lucreaza cu Primaria. Procesul va dura mai multi ani, dar noi vom incepe lucrarile mult mai repede, urmand sa acoperim diferenta respectiva din suma pe care o vom recupera din garantie. Vom incepe in septembrie” a declarat edilul Brailei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente