10.2 C
Brăila
vineri, martie 24, 2023
AcasăEvenimentVIDEO Razii de amploare pe soselele din Braila. Au ramas fara permis...

VIDEO Razii de amploare pe soselele din Braila. Au ramas fara permis de conducere

La data de 8 august, politisti din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Rutier, Politia Orasui Ianca, Politia Orasului Faurei, Politia Orasului Insuratei, au actionat in intervalul orar 14.30-21.00, pe raza judetului Braila,pe principalele drumuri nationale si judesene, pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii regimului legal de viteza, inclusiv cu folosirea aparatelor radar in sistem ,,cascada”.

Cu aceasta ocazie, politistii au aplicat 178 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor privind circulatia pe drumurile publice prevazute de O.U.G. 195/2002, valoarea totala a amenzilor fiind de 109.030 de lei .

In urma activitatii politistii au aplicat  125 de sanctiuni pentru depasirea vitezei legale de deplasare a vehiculelor, 30 de sanctiuni contraventionale pentru neportul centurii de siguranta, 2 pentru lipsa ITP, 2 pentru nerespectarea culorii rosu a semaforului, o sanctiune pentru depasire neregulamentara si alte 18 de sanctiuni contraventionale vizând alte abateri la O.U.G. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

De asemenea, politistii au retinut 17 de permise de conducere, din care 14 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 2 permise de conducere pentru nerespectarea culorii rosu a semaforului si un pemis de conducere pentru depasire neregulamentara.

Cu aceeasi ocazie au fost retrase un numar de 3 certificate de inmatriculare.

In continuare politistii braileni vor actiona pe raza intregului judet, in vederea prevenirii si combaterii oricaror fapte antisociale, inclusiv in ce priveste principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave

Vezi aici VIDEO POLITIA IN ACTIUNE! AU CURS AMENZILE. RAZII pe soselele din Braila

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente