18.7 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăLocalZilele orasului Braila, sub supravegherea Jandarmeriei

Zilele orasului Braila, sub supravegherea Jandarmeriei

In aceste zile de sarbatoare pentru municipiul Braila, atentia jandarmilor va fi sporita asupra sigurantei cetatenilor ce vor lua parte la manifestarile cultural-artistice programate pentru perioada 11 – 15 august .

Pe parcursul celor 5 zile de sarbatoare locala, jandarmii braileni vor fi prezenti in special in locurile aglomerate din municipiu unde vor avea loc spectacole de teatru, concerte si alte evenimente organizate de catre autoritatile locale, cu ocazia Zilelor Municipiului Braila, dar si a traditionalelor manifestari dedicate Zilei Marinei Romane. Bineinteles, acestia vor beneficia de sprijinul efectivelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” Braila si Politiei Locale Braila.

 Prezenta Jandarmeriei la aceste evenimente este destinata, in primul rand, prevenirii oricaror incidente ce ar putea strica buna dispozitie a cetatenilor, dar si combaterii faptelor antisociale ce s-ar putea produce in proximitatea locurilor ce „gazduiesc” manifestarile cultural-artistice.

Zilele Municipiului Braila reprezinta o sarbatoare a bucuriei pentru comunitatea locala. De aceea, venim cu cateva recomandari pentru brailenii dornici sa petreaca, dupa un an in care pandemia a pus „pauza” manifestarilor de acest gen: acordati o atentie sporita copiilor, deoarece se pot pierde usor in aglomeratie, evitati sa intrati in conflicte indiferent de natura lor si respectati masurile sanitare impuse in context pandemic.

La nevoie, puteti conta pe ajutorul Jandarmeriei ori apelati numarul unic de urgenta 112.

Siguranta primeaza intotdeauna!

Jandarmeria Braila ureaza in avans „La multi ani!” tuturor brailenilor, dar si marinarilor, cu ocazia Zilei Marinei Romane.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente