Acasă Publicitate Anunt public

Anunt public

S.C. PLANTAGRO-COM S.R.L., titular al proiectului “Construire unitate de depozitare, judetul Braila“, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului – nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul “Construire unitate de depozitare, judetul Braila”, propus a fi amplasat in judetul Braila, judetul Braila, comuna Romanu, sat Romanu, strada Agricultorilor nr. 4, T 82, P 468/5.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, din municipiul Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 09:00 -13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro, sectiunea Reglementari / Avizul de mediu / Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la poriectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Exit mobile version