Acasă Eveniment Braileni rataciti in salbaticie / Cum a decurs salvarea acestora

Braileni rataciti in salbaticie / Cum a decurs salvarea acestora

O familie din Braila a fost salvată de jandarmii buzoieni, ajutati de colegii din Prahova si de politisti, după ce s-a ratacit prin padure, la Buzau.

Incidentul s-a produs sambata, in timp ce familia, alcatuita din parinti si doi copii, efectua o drumetie in zona impadurita din apropiera Manastirii Ciolanu, Schitul Cetatuia, unde au parcurs cateva ore de mers prin padure, pana au ajuns intr-un punct de unde nu au mai reusit sa se orienteze inapoi.

Alerta a fost data chiar de catre brailean, care a apelat numarul unic de urgenta 112, anuntand faptul ca se afla in imposibilitatea gasirii traseului catre locul de unde pornisera initial.

Barbatul a anuntat faptul ca toti din familie sunt epuizati fizic si nu vor putea continua pe jos pe traseu, astfel a fost nevoie de interventia autoritatilor.

Dupa reperele transmise, au fost directionate catre zona indicata trei echipaje de Jandarmerie, atat din cadrul IJJ Buzau, cat si al Gruparii de Jandarmi Mobile Ploiesti, impreuna cu politisti din cadrul IPJ Buzau.

Cei patru turisti au fost gasiti intr-o padure situata la aproximativ 8 km fata de zona Ciolanu, in apropierea localitatii Viperesti. Persoanele nu au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost duse in siguranta la masina.

Exit mobile version