26.4 C
Brăila
marți, septembrie 26, 2023
AcasăEvenimentContinuă evacuarea românilor din Afganistan

Continuă evacuarea românilor din Afganistan

Continuă evacuarea din Afganistan cu aeronava C-130 Hercules a Forțelor Aeriene Române

Aeronava C-130 Hercules a Forțelor Aeriene Române a evacuat, în cursul dimineții de vineri, 20 august, patru cetățeni (un român, un american, un bulgar și un britanic) de pe aeroportul internațional din Kabul, în condiții de siguranță. În cursul nopții de miercuri, 18 august, a mai fost evacuat un cetățean român, angajat al unei agenții NATO, care a solicitat repatrierea.

Ulterior preluării celor patru cetățeni, aeronava a decolat cu destinația Islamabad, unde va staționa în perioada următoare, fiind pregătită să se deplaseze din nou la Kabul pentru evacuarea altor cetățeni atunci când aceștia vor ajunge în aeroportul internațional.

MApN este în permanentă legătură, in cadrul Celulei de criza interinstitutionala, cu celelalte structuri cu responsabilități la nivel național și internațional în gestionarea crizei, astfel încât evacuarea, protecția și transportul persoanelor să se desfășoare în condiții de siguranță.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente