28.3 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăEvenimentFOTO BRAILA / El este jandarmul care, aflat in timpul liber, a...

FOTO BRAILA / El este jandarmul care, aflat in timpul liber, a impiedicat un furt

Om al legii si in afara programului. Un jandarm, aflat în timpul liber, a impiedicat un furt, sâmbătă, 21 august, ora 12:00, Calea Galați, în apropierea bisericii “Sfântul Ioan” din municipiul Brăila.

O femeie începe să strige după ajutor. Doar ce-i fusese smulsă geanta din mână. Individul, nu prea mare la înălțime, o ia la fugă printre trecători, în încercarea de a se face nevăzut. În același timp, o mașină oprește rapid pe dreapta, șoferul coboară în viteză și îi ia urma individului ce-și însușise bunul. Reușește să-l prindă și îl imobilizează, după care cere ajutorul organelor abilitate. Bărbatul ce a împiedicat furtul este plt.maj. Dumitraşcu Daniel, om al legii din cadrul Jandarmeriei Brăila. Se afla în timpul liber… Felicitări, Daniel, pentru spiritul civic! Cât despre autorul furtului, acesta a fost preluat de un echipaj de poliție pentru luarea măsurilor legale.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente