25.1 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăEvenimentAlexandru Popa a trecut in tabara lui Citu / DOVADA: Catalin Canciu...

Alexandru Popa a trecut in tabara lui Citu / DOVADA: Catalin Canciu revine la carma ISJ Braila

Catalin Canciu revine la carma ISJ Braila

Catalin Canciu (PNL) VA FI REPUS la carma Inspectoratului Scolar Judetean Braila. Acesta fusese inlaturat, printr-un ordin al Ministerului Educatiei, din data de 7 iunie cand inceta detasarea sa din functia de inspector scolar general.

Deputatul Alexandru Popa, presedintele PNL Braila, a declarat ca revenirea lui Canciu este una fireasca, considerand ca s-a produs o nedreptate, inlaturandu-l pe acesta de la sefia Inspectoratului Judetean Scolar Braila.

“Revenirea lui Catalin Canciu in functia de inspector scolar general al judetului Braila este fireasca, din punctul meu de vedere, avand in vedere ca schimbarea sa din functie, in urma cu cateva luni, a fost o masura nedreapta, care nu a fost legata de capacitatea sa manageriala sau de eventuale greseli facute in activitatea sa la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean. La momentul respectiv nu i-a fost reprosat nimic in ceea ce priveste activitatea sa profesionala, nu a existat niciun element care sa justifice demiterea sa din functie.

Dupa cum am spus si atunci, am considerat ca a fost o masura care sanctiona optiunea lui Catalin Canciu de a sustine candidatura domnului Ludovic Orban la presedintia PNL, a fost o „pedeapsa” politica.

Faptul ca acum se revine asupra unei masuri nedrepte si Catalin Canciu este repus in functie nu poate decat sa ma bucure, fiindca acesta este un semn ca se revine la normalitate, ca membrii PNL se pot simti liberi sa sustina un candidat sau altul la alegerile interne, ca nu este cazul sa se teama de eventuale „pedepse”, daca nu sustin candidatura „care trebuie”.

L-am sustinut pe colegul meu Catalin Canciu ca inspector scolar general nu pentru ca avem o relatie personala foarte buna, pentru ca este un om care are competenta necesara pentru a conduce Inspectoratul Scolar, dovada ca a castigat un concurs pentru ocuparea functiei respective si pentru ca este un profesor respectat de cei din sistem. Si il voi sustine in continuare, atat timp cat activitatea sa manageriala este una care-i face cinste.”

Val de schimbari la ISJ Braila: CINE VINE, CINE PLEACA

Revenirea lui Catalin Canciu in functia de Inspector Scolar General inseamna inlaturarea profesorului STANICA NICOLAE CATALIN din functie. Acesta a fost la carma invatamantului brailean timp de trei luni, din iunie pana la sfarsitul lunii august.

Postul de Inspector Scolar General adjunct urmeaza sa fie ocupat de Corina Ciupala, inlocuindu-l astfel pe Dan Gheorghita. In aceasta echipa va ramane doamna Cici-Mihaela Bolovan, care ocupă functia de inspector scolar general adjunct din februarie.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente