Acasă Publicitate Anunt public

Anunt public

ORANGE ROMANIA SA anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Instalare traseu aerian fibra optica (retea FTTH) pe stalpii SDEE Muntenia Nord SA si noi proiectati, in orasul Faurei, judetul Braila“, propus a fi amplasat in judetul Braila, oras Faurei: proiectul propus nu se supune evaluarii impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, din municipiul Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 09:00 -13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglementari / Avizul de mediu / Drafturi acte de reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Exit mobile version