Acasă Eveniment Canciu este urât de tot corpul profesoral

Canciu este urât de tot corpul profesoral

Renumirea în funcție a fostului inspector școlar general Cătălin Canciu demonstrează, dacă mai era nevoie, că Ministerul Educației pare a fi condus mai mult de domnul Tâmpeanu, decât de Câmpeanu. În plus, arată că PNL nu este nici pe departe opozitia la PSD, destituirea și renumirea șefului profesorilor braileni în funcție de tabăra în care se află filiala locală fiind un exemplu elocvent.

Gestul Guvernului Citu nu a rămas netaxat de opoziție, prim-vicepresedintele PSD Mihai Tudose mergând până la a spune că renumitul în funcție, Canciu Cătălin, este urât de întreg corpul profesoral.

“Acum vreo doua luni, PNl Braila tinea cu Orban si tabara Citu l-a schimbat pe inspectorul scolar general, spunandu-i ca e atat de slab incat sa ne lase. Si, sa va spun sincer, chiar aveau dreptate. Omul e urat de tot corpul profesoral! Au pus un alt tip. Intre timp, PNL Braila a zis ca ar fi bine sa fie cu Citu, dar nu pe fata, ci numai conducerea. S-au dus si au insistat ca omul lor sa fie pus inapoi la Inspectoratul Scolar Judetean. Inteleg ca asta pus acum doua luni n-a avut ce sa greseasca, ca a fost vacanta. Nu e bun nici asta, pune pe altu, dar pe al treilea macar, nu pe ala care cand era cu Orban nu era bun. Acum, fiindca mama si cu tata au trecut la Citu, e bun!”, a spus Tudose la RTV.

Exit mobile version