21.5 C
Brăila
miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăEvenimentJandarmul FAPTELOR BUNE este din Braila / Dupa ce a impiedicat un...

Jandarmul FAPTELOR BUNE este din Braila / Dupa ce a impiedicat un furt, acum “a salvat” suma de 2.000 de lei

A doua fapta buna, in doar cateva zile. Jandarmul care, duminica, in timpul liber, a prins un individ la scurt timp dupa ce acesta din urma sustrasese geanta unei femei, in aceasta dimineata a “COMIS-O DIN NOU”, in sensul bun al cuvantului.

Astazi, in jurul orei 09:00, plt.maj. Dumitrascu Daniel, a mers la un bancomat, in cartierul Viziru I din municipiu. Mare i-a fost mirarea atunci când s-a apropiat de ATM si a observat o suma de bani neridicata de persoana ce a folosit aparatul inaintea sa, alaturi de o chitanta. S-a uitat in jurul sau, insa nici urma de cetateanul respectiv.

Dupa ce a mai zabovit prin zona, in speranta ca persoana care a uitat banii in bancomat se va intoarce, pltutonier major Dumitrascu Daniel s-a prezentat la sediul Politiei Braila, unde a predat cei 2.000 lei si chitanta aferenta. Subofiterul se afla TOT IN TIMPUL LIBER.

Asadar, daca cineva se regaseste in relatarea de mai sus, il rugam sa mearga la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, pentru a intra in posesia sumei respective.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente