Acasă Eveniment VIDEO CARAMBOL pe DN 2B / Braileanul, de 70 de ani, neatent...

VIDEO CARAMBOL pe DN 2B / Braileanul, de 70 de ani, neatent la drum, a intrat intr-o masina stationata in afara partii carosabile

Patru VICTIME dintre care doua cu varsta de peste 80 de ani.

Un accident rutier s-a produs, marți după-amiază, pe Șoseaua Brăilei, la ieșire din municipiul Buzău. Trei autovehicule au fost implicate iar patru persoane au fost rănite grav.

Autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer de 70 de ani, din Brăila, avand alte preocupari, de natura a ii distrage atentia, a intrat in coliziune cu un autoturism staționat în afara părții carosabile, mașina la volanul căreia se afla o șoferiță de 32 de ani, din Galați.

Autoturismul braileanului a fost lovit de un alt autoturism, condus pe aceeași direcție de o șoferita de 22 de ani, din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane: șoferul din Brăila și alți trei pasageri din mașina condusă de acesta – două femei și un bărbat, cu vârste de 65, 82, respectiv 85 de ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Filmul accidentului

“Tuaregul din imagine era staționat pe marginea drumului. Șoferița (32 de ani, Galați) trăsese în alveolă. Tuaregul a fost însă izbit în spate de un Renault condus de braileanul de 70 de ani. (vezi foto mai jos)

Acesta este Renault-ul făcut praf (și în care se aflau patru persoane, toate rănite). Vina accidentului aparține șoferului de 70 de ani (din Brăila) al Renaultului. După ce a izbit Tuaregul (coliziune față – spate), Ranaultul a revenit pe drum (perpendicular cu axul). Atunci a fost izbit în lateral de un Seat (vezi foto mai jos).

Seat-ul venea dinspre Buzău (către Brăila) și a izbit Renaultul pe partea lateral dreapta. La volanul Seat-ului se afla o buzoiancă de 22 de ani

Toate cele patru persoane din Renault-ul făcut sandviș (șoferul și trei pasageri, toți vârstnici) au ajuns la spital”, scrie site-ul de stiri buzoienii.ro

Info UPU Buzău:

„În urma accidentului rutier, la U.P.U Buzau au fost transportate în stare gravă 4 victime.

Doua femei, in varsta de 79 de ani, respectiv 65 de ani, care au suferit multiple traumatisme

Doi barbati, in varsta de 84 de ani, respectiv 70 de ani (soferul), care au suferit multiple traumatisme, barbatul in varsta de 70 de ani fiind stabil.

Toate cele 4 victime se afla in investigatii si li se acorda ingrijiri medicale”

VEZI VIDEO AICI

sursa video: YOUTUBE iulian bunila

Exit mobile version