19.5 C
Brăila
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăEveniment(D)EFECTUL CANCIU / Carmen Botea nu mai este directorul Centrului de Excelenta

(D)EFECTUL CANCIU / Carmen Botea nu mai este directorul Centrului de Excelenta

Cunoscuta profesoara de matematica de la Colegiul National “Nicolae Balcescu”, Carmen Botea, si-a retras consimtamantul de a fi director al Centrului de Excelenta, dupa ce a aflat ca de la inceputul lunii viitoare Canciu Catalin va fi din nou inspector scolar general al ISJ Braila.

Centrul de Excelenta de la Braila este menit sa pregateasca gratis elevii buni la invatatura, dar, din cauza renumirii in functie a liberalului de azi Canciu Catalin, centrul a ramas fara director.

Carmen Botea renunta la conducerea Centrului de Excelenta, din cauza numirii liberalului Canciu in functia de sef al ISJ Braila

„Mi-am retras consimtamantul de a fi director la Centrul de Excelenţă pentru ca nu ma regasesc în viitoarea echipa manageriala de la ISJ Braila. Consider ca acea echipa nu reprezinta performanta. Si nu am simtit lucrul acesta acum. Au fost, de-alungul timpului, momente in care consider ca olimpicii nu au fost tratati cum se cuvine de ISJ Braila. Nu se poate lucra cu acest viitor inspector general. Daca voi fi solicitata sa fiu profesor la Centrul de Excelenta o voi face in continuare, la fel cum am sustinut de-alungul anilor copiii care au dorit sa faca performanta la concursurile si olimpiadele scolare, fara a avea vreun avantaj material”, a declarat Carmen Botea pentru cotidianul Obiectiv-Vocea Brailei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente