15.6 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăEvenimentOrban: "Podul l-am sustinut demult, cand eram Ministrul Transporturilor / Tudose a...

Orban: “Podul l-am sustinut demult, cand eram Ministrul Transporturilor / Tudose a avut si el o contributie”

Prezent la un restaurant din Braila, presedintele PNL in functie, Ludovic Orban s-a adresat liberalilor braileni in incercarea de a-i convinge sa il voteze la alegerile interne din partid. In timpul alocutiunii sale, Orban s-a laudat, printre altele ca a avut o contributie majora la realizarea podului peste Dunare cu mult inaintea fostului premier Mihai Tudose, despre care recunoaste ca a avut “o contributie”. “Acest areal Braila-Galati va suferi o transformare absolut incredibila. Podul de la Braila, evident ca a avut contributie si Tudose, am si recunoscut acest lucru, e un proiect care exista demult, care a fost sustinut de mine cand eram ministru al Transporturilor. Drumul Expres Braila-Galati, Centura Galatiului, Drumul Expres Braila-Focsani, Drumul Expres Braila-Tulcea-Constanta. Toata aceasta axa Nord-Sud care se va dezvolta va creste atractivitatea acestei zona pentru investitii si va creste oportunitatile de afaceri. Aceste proiecte trebuie urmarite cu maxima seriozitate, trebuie asigurata finantarea lor”, a spus Orban.

Precizam ca realizarea podului peste Dunare a fost demarata in urma deciziei fostului premier Mihai Tudose de a semna aprobarea acestuia, in ultimele ore ale mandatului acestuia la Palatul Victoria.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente