24.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăSOCIALBRAILA / Jandarmii FAPTELOR BUNE, premiati pentru profesionalismul de care au dat...

BRAILA / Jandarmii FAPTELOR BUNE, premiati pentru profesionalismul de care au dat dovada

Cei doi jandarmi, care au dat dovada de un profesionalism iesit din comun zilele trecute, au fost premiati la sediul IJJ Braila.

Vineri, 27 august, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, a avut loc festivitatea de înmânare a diplomelor de merit celor doi subofițeri care s-au remarcat prin profesionalism, operativitate și spirit civic în timpul liber. La activitate au fost prezente cadre din comandamentul inspectoratului, fiind respectate măsurile de protecție individuală în context pandemic.

După ce s-a dat citire Ordinului Inspectorului Șef, comanda unității, domnul colonel Paraschiv Nicolae Gabriel, desemnat Inspector Șef, a înmânat diplome de merit celor doi subofițeri, plutonier adjutant Beraru Adrian și plutonier major Dumitrașcu Daniel.

Reamintim că, în data de 20 iulie a.c., plt.adj. Beraru Adrian a evacuat femeie în vârstă de 80 de ani, dintr-un apartament cuprins de flăcări. Tot el a fost cel care a apelat S.N.U.A.U. 112 pentru a chema ajutoare la fața locului. 

Plt.maj. Dumitrașcu Daniel a prins și imobilizat un individ care a sustras geanta unei femei, pe Calea Galați, în data de 21 august, iar trei zile mai târziu, respectiv 24 august a.c., acesta a găsit în fanta unui bancomat o sumă de bani și o chitanță neridicate pe care le-a predat polițiștilor, în vederea identificării posesorului.

Ambii jandarmi se aflau în timpul lor liber.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente