Acasă Eveniment Tupeu maxim! Un brailean, inarmat cu un cutit, a oprit masinile in...

Tupeu maxim! Un brailean, inarmat cu un cutit, a oprit masinile in intersectie pentru a trece strada rudele acestuia. Un jandarm l-a imobilizat

Tupeu maxim pe un brailean care, inarmat cu un cutit, a oprit circulatia masinilor din intersectia bulevardul Dorobantilor cu Calea Galati, pentru ca rudele sale, destul de numeroase, sa treaca strada. Din fericire, un jandarm care era in trecere l-a imobilizat si deposedat de arma.

Joi seara, in jurul orei 21:10, un subofiter din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila a deposedat de cutit si imobilizat un barbat, in mijlocul unei intersectii din zona Plantelor, municipiul Braila.

In drumul sau spre serviciu, in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Dorobantilor si Calea Galati, jandrmul a observat un barbat ce avea asupra sa un cutit tip baioneta si „dirija” traficul rutier, in incercarea de a-si ajuta rudele numeroase sa traverseze pe trecerea de pietoni.

Dupa ce a coborat din masina, experienta si pregatirea profesionala au facut diferenta: s-a apropiat rapid de individ, a strigat “Stai pe loc!”, dupa care l-a deposedat de cutit si l-a imobilizat. A sunat imediat dupa ajutor, iar in sprijin au sosit jandarmii si politistii aflati in serviciu.

Atat cutitul tip baioneta, cu o lungime totala de 20 de centimetri, cat si individul au fost predati unui echipaj de politie, pentru luarea masurilor legale.

Exit mobile version