10.2 C
Brăila
miercuri, martie 22, 2023
AcasăEvenimentVIDEO CRUZIME! Catel sfasiat de un caine periculos, pe o strada din...

VIDEO CRUZIME! Catel sfasiat de un caine periculos, pe o strada din Braila

Catel ucis de un caine agresiv, lasat nesupravegheat. Incident extrem de periculos in Braila. Un caine de lupta a atacat un catel care se afla cu stapana la plimbare si putin a lipsit ca femeia sa nu fie muscata. Conform declaratiei stapanei catelului, oamenii au sarit sa traga cainele din rasa Pitbull care isi inclestase coltii in celalalt animal, insa pentru PUFY nu s-a mai putut face nimic. Stapana cainelui atacat a depus plangere la politie pe data de 24.08.2021, sesizand Biroul pentru Protectia Animalelor, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Totul s-a petrecut in urma cu 10 zile, pe 19 august, in jurul orei 18.30, in timp ce mama ei se deplasa pe aleea situata intre strada Simion Barnutiu si strada Comunarzi, din municipiu. In timp ce insotea catelul de talie mica pe care il detin, animalul a fost atacat de un alt caine de talie mare, fiindu-i provocate rani incompatibile cu viata.

In urma verificarilor efectuate de politisti, s-a stabilit ca proprietarul cainelui atacator, un brailean in varsta de 53 de ani, detine doi caini de talie mare care, in ziua evenimentului, au scapat din curte, nesupravegheati, pe strada si pana sa ii gaseasca, unul dintre cainii sai a omorat respectivul caine de talie mica.
Totodata, proprietarul cainelui de talie mare a fost sanctionat contraventional conform prevederilor O.U.G. 155/2001, aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, cu amenda in valoare de 5000 lei, precum si conform Legii nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, cu amenda in valoare de 2500 de lei.
De asemenea, braileanul detinator de caini de talie mare a fost avertizat cu privire la faptul ca, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 55/2002, privind regimul de detinere al cainilor periculosi, in situatia in care nu va lua masuri de prevenire a comportamentului canin agresiv, politistii vor putea dispune plasarea cainelui intr-un adapost, iar cheltuielile generate de intretinerea animalului vor fi suportate de proprietar
, a declarat Biroul de Presa al IPJ Braila.

ATENTIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL

VIDEO GROAZA! Catel sfasiat de un caine agresiv

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente