16.3 C
Brăila
luni, septembrie 27, 2021
AcasăEvenimentFOTO IMPRESIONANT Pompier, salvand din flacari un catel din incendiul de pe...

FOTO IMPRESIONANT Pompier, salvand din flacari un catel din incendiul de pe Carantinei

Incendiile i-au pus pe jar pe pompierii braileni. Daca dimineata a ars o casa pe strada Resita, iar dupa amiaza, in comuna Ulmu, flacarile au distrus o anexa gospodareasca cu furaje, in aceasta seara alarma a fost data pe strada Carantinei.

In jurul orei 17.40, pompierii braileni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu la o locuinta cu doi proprietari de pe starada Carantina din municipiul Brăila. S-a intervenit cu doua autospeciale de stingere de apa si spuma de la Detasamentul 1, dar si cu o ambulanta SMURD.

Dupa o ora de lupta cu flacarile, incendiul a fost lichidat la ora 19.01. NU s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale. 

La primul proprietar au ars circa 80 mp de acoperiș, s-au degradat tavanele la bucatarie si baie, mobilier si electrocasnice. La cel de-al doilea proprietar au ars circa 70 mp de acoperis, s-au degradat tavanele la 4 camere, mobilier si electrocasnice.

Cauza probabila care a dus la producerea incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect la primul proprietar.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente