Acasă Eveniment FOTO IMPRESIONANT Pompier, salvand din flacari un catel din incendiul de pe...

FOTO IMPRESIONANT Pompier, salvand din flacari un catel din incendiul de pe Carantinei

Incendiile i-au pus pe jar pe pompierii braileni. Daca dimineata a ars o casa pe strada Resita, iar dupa amiaza, in comuna Ulmu, flacarile au distrus o anexa gospodareasca cu furaje, in aceasta seara alarma a fost data pe strada Carantinei.

In jurul orei 17.40, pompierii braileni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu la o locuinta cu doi proprietari de pe starada Carantina din municipiul Brăila. S-a intervenit cu doua autospeciale de stingere de apa si spuma de la Detasamentul 1, dar si cu o ambulanta SMURD.

Dupa o ora de lupta cu flacarile, incendiul a fost lichidat la ora 19.01. NU s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale. 

La primul proprietar au ars circa 80 mp de acoperiș, s-au degradat tavanele la bucatarie si baie, mobilier si electrocasnice. La cel de-al doilea proprietar au ars circa 70 mp de acoperis, s-au degradat tavanele la 4 camere, mobilier si electrocasnice.

Cauza probabila care a dus la producerea incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect la primul proprietar.

Exit mobile version