22.2 C
Brăila
joi, iulie 7, 2022
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

OUAI 22 M Dedulești ISG prin Marin Ion-Constantin anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Brăila în cadrul procedurii de eveluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Reabilitarea și modernizarea infrastructurii secundare de irigații aparținând O.U.A.I. 22 M Dedulești I.S.G. județul Brăila, din amenajarea hidrotehnică Ianca – Surdila Greci, propus a fi amplasat în județul Brăila, extravilan Ianca și Mircea Vodă.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila din mun. Brăila, B-dul Independenței, nr. 16, bloc B5, de luni până vineri, între orele 9,00-13,00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brăila.

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente