18.9 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

OUAI 22 M Dedulești ISG prin Marin Ion-Constantin anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Brăila în cadrul procedurii de eveluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Reabilitarea și modernizarea infrastructurii secundare de irigații aparținând O.U.A.I. 22 M Dedulești I.S.G. județul Brăila, din amenajarea hidrotehnică Ianca – Surdila Greci, propus a fi amplasat în județul Brăila, extravilan Ianca și Mircea Vodă.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brăila din mun. Brăila, B-dul Independenței, nr. 16, bloc B5, de luni până vineri, între orele 9,00-13,00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brăila.

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorAnunt public
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente