Acasă Eveniment Copilul model al Brailei / La 7 ani, Raymond Dinu a castigat...

Copilul model al Brailei / La 7 ani, Raymond Dinu a castigat locul 1 in Europa

Raymond Dinu: la 7 ani a fost desemnat cel mai bun copil model din Europa

Competitia Best model of Europe, desfasurata in perioada 29 august/ 3 Septembrie in Spania, localitatea Lloret Del Mar, in apropierea celebrului oras Barcelona,s-a finalizat iar in Romania  au fost aduse peste 33 de premii  de catre concurentii intre 4-36 ani care au participat.

Unul dintre ele, locul 1 pe categoria Baby Boys 4-7 ani, a fost decernat lui Raymond Dinu, de 7 ani, din Braila. Baietelul NU este nicidecum la primul lui trofeu in modelling. In Luna mai, la Dubai, a fost marele castigator al titlului Little Mister Galaxy, in competitia cu acelasi nume, desfasurata de 17 ani, in diverse capitale internationale ale modei.

Facand parte din echipa It kids- Art school & modelling agency din Bucuresti, Raymond a experimentat o multime de evenimente pana acum: la 4 ani concura pentru Top child model Romania, la 6 ani castiga o invitatie in China la concursul Global Kids iar la 7 intra in istorie cu doua premii importante, castigate intr-o singura vara. Mai mult decat atat, baietelul se pregateste pentru Americ, , urmand sa calatoreasca la Las Vegas in 2022.

La competitia Best top model, coordonata de Iolanda Deca, micutul nostru model a avut ca probe: tinuta casual, swimming wear si costum de seara. Totodata Raymond a fost selectat sa participe ca model si in defilarile designerilor romani Zaggaro by Andreea Costache si Two kids clothing.

Exit mobile version